Pure gold 24Ka razkošna nega obraza za zrelo kožo

Pure gold 24Ka razkošna nega obraza za zrelo kožo je pomlajevalna nega obraza za zrelo kožo čistega razkošja s delci čistega 24Ka zlata.

Delci čistega 24-karatnega zlata pospešujejo glajenje gubic in gub, sojini izoflavoni, pa dokazano omogočajo učinkovito zaščito proti staranju kože,ter jo takoj pomladijo za nekaj let.

Nega obraza za zrelo kožo s delci čistega 24Ka zlata učvrsti strukturo kože, izboljša njeno elastičnost ter tonus kože in bistveno zmanjša vidnost gub.

pure gold 24ka razkošna

Zlato ima izjemne pomlajevalne lastnosti, saj aktivira elektrone v celicah kože,s čimer spodbuja regeneracijo kože hkrati pa zmanjšuje razgradnjo kolagena in elastina ter ščiti kožo pred delovanjem prostih radikalov.

Razkošna maska čistega zlata in izoflavonov spodbuja obnovo suhe, zrele in z zunanjimi stresnimi dejavniki zaznamovane kože. V kombinaciji z ampulo GOLD 24 Ka pomaga okrepiti zaščitno funkcijo kože in z dovajanjem aktivnih snovi poveča njeno navlaženost, vitalnost in elastičnost.

Po nanosu maske in glamurozni masaži bo koža zažarela z neverjetno čvrstim, svežim in pomlajenim videzom brez izraženih linij in gub.

pure gold 24ka razkošna

Sprejem naročil

Delovni čas

ponedeljek 08:00 - 19:00
torek 08:00 - 19:00
sreda 08:00 - 19:00
četrtek 08:00 - 19:00
petek 08:00 - 19:00
sobota 08:00 - 19:00
nedelja in prazniki ZAPRTO

Termini rezervacij po prehodnem naročanju.

Rezervacija termina

    Obdelavo osebnih podatkov izvajamo na podlagi našega zakonitega interesa. Več o obdelavi lahko izveste tukaj.

    Naša lokacija

    Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled Google Maps tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
    Sprejmem

    “Naročite se še danes in si rezervirajte termin obiska.”