Maderoterapija

Kaj je maderoterapija?

Maderoterapija je posebna tehnika masaže s posebno oblikovanimi lesenimi valjčki za preoblikovanje telesa, izboljšanje tonusa kože in odpravo celulita. Tak način masaže vzpodbudi limfni sistem, pospeši pretok limfe,kar posledično povzroča razkrajanje vseh vrst celulita in maščobnih tkiv, ki nato telo zapustijo po limfnem sistemu.

maderoterapija

Kako poteka maderoterapija?

Odvisno od problema ( proti celulitu, dvig zadnjice) uporabim različne valjčke in posebne kreme proti celulitu. Aktivator, ki vsebuje eterično olje mentola in kafre za hladilni učinek, naravni ekstrakt divjega kostanja in aktivne komponente eteričnega olja limone in poprove mete; izboljšuje odplavljanje zastalih tekočin in odpadlih produktov .

Koža postane bolj napeta in čvrsta. Na to nanesem intenzivni gel proti nastajanju celulita z ekstraktom rjavih alg, ki je izjemno bogata z minerali in aminokislinami. Gel učvrsti povešeno kožo, izboljšuje njeno elastičnost ter pomaga preprečiti nadaljnje nastajanje celulita. Hkrati pa kožo vlaži.

Kako pogosto se izvaja maderoterapija?

Za najboljše rezultate se priporoča več terapij (odvisno od stanja celulita) v razmiku 3 dni, kasneje za vzdrževanje pa nekje na 7 do 14dni. Priporoča se kombiniranje več različnih tretmajev proti celulitu.

Maderoterapija traja od 30min za en predel trebuha, 45min za predel zadnjice,boki in noge, ali 60min za trebuh, boke,zadnjico in noge. Po terapiji se ne priporoča tuširanje, popiti je potrebno zadostne količine vode,vsaj 2l vode in skrbeti za zdrav način prehranjevanja po shemi prehranske piramide.

Kontraindikacije

 • infekcijske bolezni in povišana telesna temperatura
 • krčne žile in tromboza
 • sveže in odprte rane na koži
 • nosečnost in epilepsija
 • pri zlomih ali gangreni
 • težje psihične motnje
 • srčna obolenja
 • onkološki bolniki

Sprejem naročil

Delovni čas

ponedeljek 08:00 - 19:00
torek 08:00 - 19:00
sreda 08:00 - 19:00
četrtek 08:00 - 19:00
petek 08:00 - 19:00
sobota 08:00 - 19:00
nedelja in prazniki ZAPRTO

Termini rezervacij po prehodnem naročanju.

Rezervacija termina

  Obdelavo osebnih podatkov izvajamo na podlagi našega zakonitega interesa. Več o obdelavi lahko izveste tukaj.

  Naša lokacija

  Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled Google Maps tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
  Sprejmem

  “Naročite se še danes in si rezervirajte termin obiska.”