Body Wrapping

Kaj je bodywrapping?

Body wrapping ali povijanje telesa z elastično prozorno folijo je učinkovita metoda za odpravljanje celulita, zmanjševanje obsega telesa kot tudi za učvrstitev kože in izboljšanje elastičnosti kože.

Body Wrapping

Kako poteka terapija bodywrapping?

 • Najprej naredim piling telesa, da se odstranijo odmrle celice povrhnjice in je koža gladka in pripravljena na sprejemanje učinkovin,ker pore niso zamašene.
 • Po tuširanju nanesem na problematične predele (noge, zadnjica, boki, trebuh) poseben aktivator, ki vsebuje eterično olje mentola in kafre,kar povzroči hladilni učinek, naravni ekstrakt divjega kostanja in aktivne komponente eteričnega olja limone in poprove mete. Aktivator izboljšuje odplavljanje zastalih tekočin in odpadlih produktov . Koža postane bolj napeta in čvrsta.
 • Na to nanesem intenzivni gel proti nastajanju celulita z ekstraktom rjavih alg, ki je izjemno bogata z minerali in aminokislinami. Gel učvrsti povešeno kožo, izboljšuje njeno elastičnost ter pomaga preprečiti nadaljnje nastajanje celulita. Hkrati pa vlaži in remineralizira kožo.
 • Sledi povijanje s folijo. Od gležnjev do pod prsi zavijem telo v elastično folijo. Nato vas pokrijem,da vam je prijetno in toplo.
 • Terapija traja približno S posebni preparati, ki jih uporabljam pri terapiji (trebuh, zadnjica, stegna) dosežem razgradnjo maščob v celicah, odvajanje vode, razgrajenih snovi in toksinov iz podkožnega tkiva. Aktivira se limfni sistem in izboljša se videz pomarančne kože.

Za najboljše rezultate se priporoča 10 do 12 terapij 1x na teden. Odlična je tudi kombinacija različnih tretmajev proti celulitu. Po terapiji tuširanje ni priporočljivo.

Sprejem naročil

Delovni čas

ponedeljek 08:00 - 19:00
torek 08:00 - 19:00
sreda 08:00 - 19:00
četrtek 08:00 - 19:00
petek 08:00 - 19:00
sobota 08:00 - 19:00
nedelja in prazniki ZAPRTO

Termini rezervacij po prehodnem naročanju.

Rezervacija termina

  Obdelavo osebnih podatkov izvajamo na podlagi našega zakonitega interesa. Več o obdelavi lahko izveste tukaj.

  Naša lokacija

  Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled Google Maps tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
  Sprejmem

  “Naročite se še danes in si rezervirajte termin obiska.”