O meni

Sem Mateja Bračun, po poklicu sem kozmetični tehnik. Šolanje sem zaključila v Ljubljani in tam sem tudi pričela z delom. Že kot deklica sem rada opazovala mamo pri negovanju kože na obrazu. Takrat se še nisem zavedala, da bo negovanje obraza in telesa nekoč moje življenjsko poslanstvo. V tem poklicu sem se našla in neizmerno uživam. Je moj hobi in moje delo, moje življenje.

Največ znanja in izkušenj sem si pridobila v Ljubljani, kasneje sem delala v več-ih salonih v Mariboru. Po dobrih 10-ih letih dela sem se odločila odpreti svoj salon in izbrati samostojno pot, kjer lahko uresničujem svojo vizijo. Sedaj sem na svoji poti že 4 leta. Z leti sem pridobila ogromno izkušenj in znanja.

Vedno znova se izobražujem, spremljam novosti in jih vpeljujem tudi v svoje delo. Mojemu salonu in delu v njem sem zelo predana.

Neizmerno sem hvaležna, ko vidim, da so stranke z mojimi storitvami zadovoljne in se vračajo, ter me tudi priporočijo naprej.

Moj salon je domač in prijeten. Pozitivna energija in sproščeno vzdušje.

Priporočam,da se sami prepričate in se prepustite meni,mojemu znanju in mojim rokam do lepih rezultatov na obrazu ali telesu.

Sprejem naročil

Mateja Bračun

Delovni čas

ponedeljek 08:00 - 19:00
torek 08:00 - 19:00
sreda 08:00 - 19:00
četrtek 08:00 - 19:00
petek 08:00 - 19:00
sobota 08:00 - 15:00
nedelja in prazniki ZAPRTO

Termini rezervacij po prehodnem naročanju.

Rezervacija termina

    Obdelavo osebnih podatkov izvajamo na podlagi našega zakonitega interesa. Več o obdelavi lahko izveste tukaj.

    Naša lokacija

    Zaradi GDPR zakona potrebujemo za ogled Google Maps tvojo privolitev. Podrobnosti na strani Politika zasebnosti.
    Sprejmem

    “Naročite se še danes in si rezervirajte termin obiska.”